dimarts, 25 d’octubre del 2016

LABORATOI D'EDUCACIÓ I TECNOLOGIA (ETLAB)

Bon dia a tothom

Avui us parlaré del ETLAB, més conegut com a LABoratori d'Educació i Tecnologia, situat a l'aula 119 del Campus Terres de l'Ebre

Uns dels diversos obejectius que pretén aquesta aula són:

- Conèixer noves eines tecnològiques aplicables en l'àmbit educatiu
- Familiaritzar-se amb aplicacions educatives de les eines del laboratori

     

Tots aquest aparells exposats a les fotografies anteriors són els que vam veure al ETLAB i vam poder manipular per veure el funcionament amb aplicacions metodològiques i didàctiques per a infants. 

També vam poder provar un aparell que funcionava mitjançant el moviment de la mà, connectat a un televisor amb un sensor, aquest, era capaç de reconèixer la mà de la persona i transmetre el moviment a la pantalla on l'obejcte elegit es podia explorar en la seva totalitat. 

Despés d'haver vist i haver pogut provar les diverses eines del ETLAB, me n'he adonat que en un futur, nosaltres com a docents, podrem programar moltes activitats destinades a l'aprenentatge dels infants. D'aquesta manera, serà més efectiu el nivell d'aprenentatge i la seva atenció serà molt més elevada, fent-ho d'una manera fàcil i dinàmica. Així al mateix moment gaudiran i aprendran els continguts pertinents.



Per concloure, dir que el professorat en general hi hauria d'incorporar tots aquest recurs tecnològics a l'hora de treballar a l'aula, ja que la tecnologia ens ofereix uns materials didàctics brillants per gaudir i veure com els infants gaudeixen aprenent els continguts. 





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada