divendres, 23 de setembre del 2016

XTEC



Bon dia a tothom,

Avui ús parlaré de la Xarxa Telemàtica Educativa de Catalunya, més coneguda com a XTEC.

Aquesta, disposa de moltíssimes eines que són fonamentals per a tothom que es dediqui o es vulgui dedicar al món educatiu.
Jo principalment em decantaré per tot el que estigui relacionat amb l'educació infantil, encara que igualment esmentaré altres coses.

Primerament, al entrar al XTEC, trobem els recursos, aquí et nomena les àrees que hi ha i dintre de cada una, especifica amb els subapartats. En l'apartat d'educació infantil, trobem les 3 àrees que són:
  • descoberta d'un mateix i els altres
  • descoberta de l'entorn
  • comunicació i llenguatges
També trobem dintre dels recursos, projectes en xarxa en educació infantil (projectes telemàticswebquestes)

A continuació, trobem un apartat que hi diu centres, on explica les activitats de diversos centres educatius, festes populars, projectes educatius, entre altres moltes coses.

També hi trobem un altre apartat, currículum i orientació, on explica tot el relacionat amb el currículum, normativa, metodologies, ... de cada etapa educativa obligatòria.

També hi podem trobar un apartat de projectes, on hi ha un subapartat d'emprenedoria a l'educació infantil i primària, on explica els objectius, metodologies, capacitats i competències, on hi esmenta les característiques d'una persona emprenedora (curiosa, creativa, responsable, planificadora,...)

Finalment, abans de acomiadar-metambé trobareu portals educatius com edu365.com

Hi podria estar hores explicant-vos tot el que podeu trobar a l'XTEC, per això us invito a fer que sigueu vosaltres els que hi entreu i navegueu i esbrineu detalladament el que sigui del vostre interès

Salutacions




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada